Dobrodošli u HS Devices, vaše glavno odredište za vrhunske usluge dizajna i simulacije PCB-a. U HS Devices, mi ne stvaramo samo elektronski hardver; izrađujemo rešenja koja pokreću vaš uspeh.
Zašto biti partner sa HS Devices? Sa preko 10 godina stručnosti u industriji, naši iskusni profesionalci se ističu u nauci dizajna i simulacije PCB-a. Ostajemo ispred krivulje, prihvatamo najnovije tehnologije za pružanje inovativnih rešenja prilagođenih vašim potrebama. Vaši ciljevi su naš glavni prioritet. Blisko sarađujemo sa vama, osiguravajući da vaša očekivanja ne samo da budu ispunjena već i premašena. Kvalitet je osnova našeg rada, a mi se pridržavamo najviših standarda za svaki projekat.
Naša posvećenost i pouzdanost ogledaju se u poverenju koje nam ulažu brojne renomirane kompanije.
Naš sveobuhvatan asortiman usluga je dizajniran da zadovolji vaše potrebe za elektronskim hardverom.
Naši stručnjaci dizajniraju PCB-e koji ne samo da ispunjavaju tržišne standarde već i nadmašuju konkurente. Osiguravamo da svaki razvojni projekat koristi optimalnu osnovnu bazu, prateći stroge tehničke zahteve. Naši dizajni kola se striktno pridržavaju IPC standarda (IPC-2221, IPC-7351), industrijskih standarda i preporuka IC dobavljača. Sa velikim iskustvom u razvoju elektronike, specijalizovani smo za FPGA, mikrokontrolere, mikroprocesore i brze interfejse kao što su DDR/LPDDR 3, 4, 5, PCIe gen 2, 3, 4, 5, SATA, Gigabit Ethernet i 10GBase.
Simulacija je u srcu onoga što radimo. Kroz pedantno matematičko modeliranje, minimiziramo rizike, smanjujemo troškove i štedimo vreme. Naše simulacije pokrivaju integritet napajanja, integritet signala i termičku analizu, obezbeđujući da vaš uređaj radi besprekorno u različitim uslovima.
Spremni da unapredite svoj PCB dizajn i simulaciju?
Povežite se sa nama putem e-pošte ili LinkedIn-a.
Otkrijte razliku danas HS Devices—gde se izvrsnost susreće sa inovacijama.
info@hsdevices.com
www.hsdevices.com
LinkedIn
https://www.linkedin.com/company/high-speed-devices